ManuVision Kropsbehandling

For fysisk og psykisk velvære.

ManuVision Kropsbehandling

For fysisk og psykisk velvære.

Bestil tid nu

Formål og Vision

Det handler om velvære. Når din krop er i balance fysisk og psykisk, er du som menneske i stand til at yde det optimale. Det optimale både på det personlige og faglige plan.

Eirs bygger på behandlingsformen manuvision. ManuVision er en kropsbehandling hvor vi gennem pulserende massage, akutryk og rettelse af led og knogler, genopretter balancen mellem krop og sind.

Vores firmanavn Eirs er uddraget fra den nordiske mytologi, hvorfra asynjen Eir repræsenterer healing af helbredet og er gudinden for lægekunsten. Hendes navn betyder ‘fred’, ‘skånsel’, ‘hjælp’ og lignende.

Formålet med Eirs er at sikre, at du som kunde i det omfang der overhovedet er muligt, får afhjulpet de fysiske og psykiske symptomer du måtte have.

Eirs er oprettet af to behandlere som er uddannet af ManuVision, hvis erfaringer er, at netop denne behandlingsform har en afgørende positiv indflydelse på kundernes livskvalitet.

Hvorfor Eirs

Vi kan ikke helbrede kroniske sygdomme, men vi kan garantere, at vore kropsbehandlinger vil genoprette din balance mellem krop og sind.

Din krop er en fintfølende maskine, der kræver optimale arbejdsbetingelser for at fungere perfekt. Opfyldes disse betingelser ikke, vil din krops alarmsystem hurtigt gøre dig opmærksom på, at der er et eller andet galt.

Negligerer du disse faresignaler, kan konsekvensen være blokeringer, ophobede spændinger eller i sidste ende fysiske smerter.

Smerter, der gør din hverdag svær at komme igennem.

Disse symptomer kan udvikle sig over lang tid eller akut på grund af en ulykke.

Dit sind eller din mentale tilstand påvirkes af disse omstændigheder og af de traumer som du måtte have været udsat for.

Der er derfor vigtigt, at sammenhængen mellem din krop og dit sind genoprettes, så du opnår fokus eller indre kontrol over din krops fysiske og psykiske tilstand.

Vi kan kalde det velvære, eller måske livskvalitet.