Herlev EaglesSponsorat

Sommer 2015

By 20. juni 2015januar 26th, 2021No Comments

Herlev Eagles

Vi har henover vinteren og foråret været travlt optaget af vores sponsor indsats hos Herlev Eagles, hvor vi har fulgt dem gennem hele deres hårde sæson.

Vores arbejde med spillerne på holdet består oftest i at få gjort dem klar til at gå på is igen, forebyggelse mod skader, samt behandling af skader. Dette sker både i forbindelse med træning og kampe, hjemme såvel som ude. Enkelte spillere benytter sig desuden af tilbudet om at få ekstra behandlinger i weekenden på vores adresse.

Vores bidrag for sæsonen 2014 – 2015

  • Behandlinger total: 263
  • Kampe i alt: 194
  • Træning: 64
  • Privat: 5

Samlet sponsorat i kroner: 117,375,-

Forberedelserne til næste sæson er allerede igang, og vi har da også været oppe og hilse på de nye folk på holdet. Vi ser frem til et godt samarbejde for sæsonen 2015 – 2016.

Eirs

Vi har her hos Eirs i sinde at få mere gang i hjulene henover sommeren, vi har netop fået vores nye visitkort tilbage fra trykkeren og de ser rigtig fine ud! Det næste på programmet er at få vores design trykt på tøjet, dette er specielt vigtigt i forbindelse med kampe med Herlev Eagles, hvor vi gerne skulle være let genkendelige når vi bevæger os rundt i boksen og på isen.

 

Thrane

About Thrane